Region Jnkpings ln Film
plus.rjl.se/film

Film i Jönköpings län

Region Jönköpings län/Film

Vi är ett nav för länets filmkulturella insatser samt stödjer regional kortfilms- och dokumentärfilmsproduktion samt värnar om den regionala biografen och dess utveckling i en brytningstid mellan analog och digital teknik.

Läs mer 

2017-05-22 12.13

KULTURKOLLO på Brittebo Lägergård i sommar!

KulturkolloJönköpings kommun och studieförbundet Bilda anordnar ett KULTURKOLLO på Brittebo Lägergård i sommar! Årskurs 6-9. Inriktningarna är Musik, Dans och Film och du väljer vilken inriktning du vill anmäla dig till.
Läs mer

2017-02-10 10.07

Kulturskolans Filmlinje

SkapandeKultur och utveckling/film har fått i uppdrag av Kulturskolan i Jönköping att driva projektet Kulturskolans Filmlinje. Projektet finansieras av Kulturrådet och kommer att erbjuda barn och unga att göra animerad film
Läs mer

Behöver du hjälp under din filmproduktion?

Vill du själv vara med i den kontakta Anna Rydell.
Kontaktregister

Våra senaste inlägg på Instagram @kulturregionjkpg

Följ oss på Instagram (nytt fönster)

Konferens- och evenemangskalender

Konferens- och evenemangskalender kultur

Filminstitutets stöd

Logotype Svenska FilminstitutetSvenska Filminstitutet har i uppdrag att stimulera svenskt filmliv i vid mening. Det sker bland annat genom fördelning av ekonomiska stöd till olika delar av svenskt filmliv. Mer om information finns på Filminstitutets webbplats (nytt fönster)

Mediacenter Jönköpings länLogotype Mediacenter Jönköpings län

Mediacenter är en länsorganisation vars uppgift är att ge service åt Jönköpings läns kommuner och externa parter inom områdena media, IT, teknik och pedagogik. Hos Mediacenter kan du boka film och AV-utrustning.

Mediacenters webbplats (nytt fönster)

Uppdaterad: 2017-05-22
Anna Rydell, Kultur och utveckling