Region Jnkpings ln Utvecklingskraft
plus.rjl.se/utvecklingskraft

Symbol för Utvecklingskraft 2018

Den 30-31 maj arrangeras Utvecklingskraft 2018 på Elmia i Jönköping.

Konferensen vänder sig till alla som arbetar inom hälso- och sjukvård, omsorg samt tandvård.

Tema: Kraft till rörelse

  • Just nu kan du som önskar dela med dig av ett förbättringsarbete skicka in ett abstract till Utvecklingskraft. Den 30 april 2018 är det deadline för dig som önskar presentera med poster eller på utställningsyta. Deadline för muntlig presentation är passerad. Mer information

I allt förbättringsarbete finns mod och kraft. Vi ser att det bubblar av energi till att hitta nya, smarta, hållbara arbetssätt. Under Utvecklingskraft vill vi ta till vara på detta och uppmärksamma exempel på förbättringsarbeten som genomförs för att möta framtidens behov och nya förutsättningar. Det kan handla om integration, samverkan samt hur vi använder oss av ny teknik och kunskapsstöd i vardagen.

Vi vill också belysa de situationer då kraften tar slut. Hur får vi förnyad energi, motivation och glädje i vårt arbete?
Hur kan vi ändra våra arbetssätt och samtidigt se till att alla förstår sin viktiga del i helheten: invånare, patienter, medarbetare, team, organisationer och politiker?

Vi vill fånga den gemensamma kraften och tillsammans skapa en rörelse för bästa möjliga hälsa och jämlik vård.

Välkommen till Utvecklingskraft 2018!

Plats: Elmia, Jönköping

Datum: 30-31 maj 2018


2018-03-07 13.57

Snart kan du anmäla dig till Utvecklingskraft 2018

Vi har nu fyllt alla seminarieplatser och programmet är snart fastställt. Från mitten av mars kommer det vara möjligt att anmäla sig till Utvecklingskraft 2018.
Läs mer

2018-01-31 11.14

Utvecklingskraft utökas

Bild från Maureen Bisognanos föreläsning på Utvecklingskraft 2015I år kommer Region Jönköpings läns vårdcentraler presentera sina förbättringsarbeten under Utvecklingskraft, 30-31 maj.
Läs mer

Nästa Utvecklingskraft...

Uppdaterad: 2018-03-07
Rebecka Berger, Qulturum, Verksamhetsnära funktion