Region Jnkpings ln Futurum - akademin för hälsa och vård
plus.rjl.se/futurum

Kommentarer läkarstudenter

Landstinget i Jönköpings län

" Praktiken har varit mycket bra. Det är en jättetrvlig stämning på kliniken och det märks att de verkligen vill att studenterna ska trivas. Man blir trevligt bemött av alla och kan alltid fråga saker utan att känna sig besvärlig eller i vägen. Vi har verkligen fått ta del av klinikarbetet, både vad gäller praktiska saker och diskussioner kring patienterna och jag har lärt mig otroligt mycket."

"Alla som arbetar på X vårdcentral har varit mycket tillmötesgående och inviterat mig att följa med i deras arbete och har förklarat saker och ting mycket bra och med stort tålamod. En ST-läkare lät mig ta bort hudförändringar på honom själv bara för att jag skulle lära mig - beundransvärt."

"Den bästa placering jag någonsin varit på. Ändra inget och fortsätt som ni gör nu. Mycket uppskattat!"

"Tack för bra arrangemang runt boende och annat."

"Ingen intro alls, kastades direkt in i hetluften, vilket jag uppfattade som huvudsakligen positivt. Väldigt mycket självständig patientkontakt... Underbart!"

"Väldigt svårt att betygsätta 1-5, jag är mycket nöjd, men en i alla avseenden perfekt praktik var det förstås inte, men en sådan finns ju verkligen inte å andra sidan".

Uppdaterad: 2014-07-31
Ulla Hansson Green, Futurum, Verksamhetsnära funktion