Region Jnkpings ln Qulturum
plus.rjl.se/qulturum

Tillfälligt problem med Qreflex 

1. Det har på senare tid varit omöjligt för användare utanför Region Jönköpings län att registrera sig som ny på Qreflex. Likaså har det inte gått att ladda upp filer på Qreflex.

Vi ber om ursäkt för detta! Vår tekniska support arbetar på att komma till rätta med problemet och vi hoppas att det ska vara löst så snart som möjligt.

2. Det har tidigare varit problem för de som har nyare versioner av Internet Explorer. Detta har vi rättat till, men om det skulle vara så för dig, då finns en hjälpguide som hjälper dig att tillfälligt ändra din nya IE till den äldre IE8 versionen. Ändra snabbt när du ska jobba i Qreflex, och ändra sedan snabbt tillbaka.

Tack för att du har tålamod! Vi jobbar på att rätta till dessa störningar.

Qulturum 17-01-11

 

Qreflex – teamens plats på nätet

Qreflex är en projektplats på internet som Qulturum använder för utvecklings- och förbättringsarbeten inom vård och omsorg. Det kan också vara en plats för nätverk.

För att komma in på Qreflex krävs lösenord och att du är anmäld i ett eller flera utvecklingsarbeten.

På Qreflex sparas lägesrapporter, mätresultat och dokumentation såsom presentationer, arbetsblad och länkar till andra webbplatser.

teamens egna sidor kan de spara eget material, skriva sina lägesrapporter och rapportera in egna mätresultat. Deltagarna i teamen kan läsa varandras dokument för att lära av varandra.

Diskussionsforum kan användas för att utbyta erfarenheter.

Lägesrapporter och mätresultat kan samlas till en slutrapport.

 

Kontakt

Qulturum

Adressen till Qreflex

Adressen till Qreflex är: http://qreflex.rjl.se/ 

För att komma in på projektplatsen krävs att du är med i ett förbättringsarbete eller utvecklingsprojekt. Då får du en speciell inbjudan för att registrera dig och väljer själv lösenord.

Lathundar till Qreflex

Uppdaterad: 2017-01-11
Rebecka Berger, Qulturum, Verksamhetsnära funktion