Region Jnkpings ln Region Plus
plus.rjl.se för vårdpersonal, samverkanspartners m.fl.

Enter

Enter är ett samarbete mellan Arbetsförmedling, Försäkringskassa, Region Jönköpings län kommunerna Jönköping, Habo, Mullsjö och Vaggeryd samt Samordningsförbundet Södra Vätterbygden.

 

Enter vänder sig till personer 18-64 år men prioriterar personer 18-29 år med psykisk ohälsa och/eller psykisk funktionsnedsättning. Man ska tro att det finns en arbetsförmåga att bygga på inom ett år på minst 25 %. Personen ska vara bosatt i någon av de medverkande kommunerna, uppbära offentlig försörjning och ha stort behov av samordnade insatser från flera av aktörerna.

 

Målet med Enter är att stödja deltagarna att hitta hållbara lösningar som innebär en bättre hälsa, så de kan gå vidare mot arbete eller studier eller, när det inte är möjligt, rätt försörjning.

 

Alla aktörer i Enter har ett gemensamt ansvar för deltagarens situation och inriktningen att de lösningar som hittas är hållbara långsiktigt.

 

Den som vill delta i Enter skriver en ansökan tillsammans med handläggare eller annan kontaktperson hos någon av huvudmännen. Ansökan finns på samordningsförbundets hemsida.

 

Mer information finns på samordningsförbundets hemsida www.finsamjonkopingslan.se

Direkt till Enter

Verksamheten Enter

 

Kontakt

Region Jönköpings län
Susanne Höglund
handledare/legitimerad arbetsterapeut
0767-24 73 89

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Uppdaterad: 2017-01-30
Susanne Höglund, Rehabiliteringsmedicinska kliniken Länssjukhuset Ryhov, Psykiatri rehab o diagnostik