Region Jnkpings ln Region Plus
plus.rjl.se för vårdpersonal, samverkanspartners m.fl.

Föräldraträffar för dig som tillhör familjecentralen Väster

Vi erbjuder föräldraträffar för alla blivande föräldrar som en förberedelse inför förlossningen, det väntade barnet och den första tiden med barnet.

Träffarna erbjuds enligt ett rullande schema. Alla blivande föräldrar är välkomna vid ett eller flera tillfällen under graviditeten.

På dessa träffar får blivande föräldrar träffa en del av dem som arbetar på familjecentralen vi pratar om andning och avslappning i samband med förlossningen, om att bli förälder och barnets behov Man kan också gå på föreläsningar i Aulan på Ryhov och få information om amning, anknytning förlossning och smärtlindring under förlossningen.

Självklart finns det alltid utrymme för frågor och diskussioner under föräldraträffarna.

Anmälan och mer information finns under länkarna nedan

Föreläsningar i Aulan på Ryhov (ingen anmälan behövs)

Så här anmäler man sig

  • Varje förälder som önskar delta fyller i ett anmälningsformulär.
  • Arbetsgivare: välj "privatperson"

Återbud

  • Kontakta mottagningen så snart som möjligt för att avboka, men senast en hel vardag (24 timmar) före träffen via 1177 Vårdguidens e-tjänster eller ring kvinnohälsovården 010-24 21 900, där kan man tala in återbud dygnet runt. Uppge namn, personnummer samt vilken grupp det gäller.
  • Om man uteblir från föräldraträff eller avbokar eller ändrar tiden för sent får man en faktura. Det gäller även bokade besök som normalt är avgiftsfria och om man har frikort.
Uppdaterad: 2017-11-02
Maria Ingebrigtsen, Kvinnohälsovården Jönköping, Kirurgisk vård