Region Jnkpings ln Region Plus
plus.rjl.se för vårdpersonal, samverkanspartners m.fl.

Jobba på Badhuset Folktandvård Huskvarna

Välkommen till vår stora, fina klinik där många kompetenser, åldrar och kulturer svetsats samman i en anda av målmedvetenhet och kvalificerad omsorg om våra patienter.

Att vi har medarbetare med olika lång erfarenhet och ett stort patientunderlag gör att vi kan erbjuda alla typer av behandlingar – även mer komplicerade.  Vi ger en effektiv vård men glömmer aldrig bort att hjärtat ska vara med.  I ryggen har vi en stabil och god ekonomi. Kliniken är modernt utrustad och ger oss en trivsam arbetsplats i unika lokaler i det K-märkta badhuset.

Så här ser det ut hos oss

Vi tänkte att du ville se hur det ser ut på vår klinik så Gunilla Runesson som är klinikkoordinator hos oss knäppte några bilder med mobilen.

Kollage från Badhuset Folktandvård, Huskvarna, medarbetare, akvarium. Klinikens egna bilder.

Kollage från Badhuset Folktandvård, Huskvarna, medarbetare, väntrum. Klinikens egna bilder.

Huskvarna kombinerar både stads- och friluftsliv

Klinikens läge är centralt i Huskvarna, strax intill paradgatan Esplanaden med restauranger och den nyrenoverade Rosengallerian. I närheten finns också Huskvarna vårdcentrum. Huskvarna med sin närhet till Jönköping kombinerar stadsliv och friluftsliv i vackra omgivningar nära Vättern. Här finns välutbyggd skolomsorg och goda kommunikationer med orterna runtomkring och med storstäder som Göteborg och Stockholm.

Kontaktperson

  • Gunilla Runesson, klinikkoordinator
    036-32 56 06

Fakta om Badhuset Folktandvård Huskvarna

Medarbetare

  • 33

Patientstock

  • 10 000 vuxna
  • 6 000 barn

Mer information

Folktandvårdens webbplats
www.rjl.se/folktandvarden

Uppdaterad: 2015-09-21
Kristin Drabe, Folktandvårdens kansli, Folktandvården