Region Jnkpings ln Region Plus
plus.rjl.se för vårdpersonal, samverkanspartners m.fl.

Jobba på Tranås Folktandvård

Vi bjuder in dig till nystart för vår klinik. Du har chansen att tillsammans med våra erfarna medarbetare sätta spets på vår viktiga verksamhet. Vår vision stöttas av en omfattande ombyggnad för bästa möjliga omhändertagande och arbetsmiljö. Hösten 2015 kommer vi att ha en helt ny klinik med toppmodern utrustning och fina lokaler.

Vår klinik har en stark tradition av att vara mycket aktiv när det gäller förebyggande arbete. Vi sätter också en ära i att hjälpa våra äldre till en bra munhälsa genom uppsökande verksamhet.

Tipsa kollegor

Tycker du att det låter spännande? Eftersom vi behöver flera tandläkare kanske du känner kollegor som också skulle inspireras av att bygga upp en verksamhet tillsammans med oss. Tipsa dem gärna!

Så här ser det ut hos oss

Du kanske är nyfiken på hur det ser ut hos oss? Som vi nämnde så är vi mitt i en ombyggnad så vi valde vi att inte föreviga några lokaler när vi knäppte några bilder med mobilen. Men ett par glada medarbetare och ett par exteriörbilder skickar vi med.

Kollage Tranås Folktandvård, reception, medarbetare, Folktandvården Jönköpings län.

Kollage Tranås Folktandvård, utsikt från sterilen, exteriör Folktandvårdens och vårdcentralens byggnad, Folktandvården i Jönköpings län.

Tranås vid trolska Sommen

Tranås ligger vackert vid sjön Sommen med sin övärld. I Hätte kan du hyra kanot för att på ett tyst sätt utforska öarna. Vid färjeläget, Torpöns  Camping med höghöjdsbana, kan du inta ypperlig mat och dryck med magnefik utsikt över sjön som är omgiven av trolska, skogsbeklädda höjder.

Tittar vi ut från vår klinik kan vi studera livet vid Tranås småbåtshamn som har fått ett ansiktslyft på senare tid med café, fiskrestaurang och fiskaffär.

Trånås bjuder dig också på ett rikt kulturliv. Här satsas det till exempel på ett brett musikutbud  och Tranås har valts till årets musikkommun flera gånger.

Gillar du att shoppa så kan du, tillsammans med både ortsbor och tillresta Jönköpings- och Linköpingsbor, stilla suget på den unika Storgatan. Den är 37 meter bred och har affärer med personlig service längs med hela gatan.

Den som pendlar till vår klinik har bara 5–10 minuters gångväg från järnvägsstationen.

Kontaktperson

  • Kerstin Gustafsson, klinikchef, områdeschef
    0702-09 92 51
  • Annette Andersson, klinikkoordinator
    0140-698 15

Fakta om Tranås Folktandvård

Medarbetare

  • 20

Patientstock

  • Cirka 6 000 vuxna
  • Cirka 4 000 barn

Mer information

Folktandvårdens webbplats
www.rjl.se/folktandvarden

Uppdaterad: 2015-09-15
Kristin Drabe, Folktandvårdens kansli, Folktandvården