Region Jnkpings ln Region Plus
plus.rjl.se för vårdpersonal, samverkanspartners m.fl.

Jobba på Sävsjö Folktandvård

Välkommen till vår fina klinik i Sävsjö. Här möts du av en positiv och flexibel personalgrupp där vi hjälper varandra. En speciell anda har vuxit fram genom att vi tagit emot flera nyexaminerade tandläkare de senaste åren.

Alla personalkategorier deltar aktivt i handledningen av nyexaminerade tandläkare. Kliniken ansvarar också för Folktandvårdens omfattande introduktionsprogram i ett nära samarbete med specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen i Jönköping.

Influenserna som flödar in via de nya tandläkarna gynnar alla. Det blir en engagerande och trivsam arbetsplats, där medarbetarna är ytterst delaktiga i att bygga klinikens framtid.

Förutom möjlighet till god handledning driver kliniken en omfattande patientverksamhet. Medarbetare med lång erfarenhet och ett stort patientunderlag ger möjlighet för kliniken att erbjuda alla typer av behandlingar.

Vår klinik renoverades 2010 och är fräscht inredd med tolv moderna behandlingsrum.

Så här ser det ut hos oss

Vi tänkte att du ville se hur det ser ut på vår klinik så Ulla Ljung och Marina Jägerteg som är tandsköterskor hos oss knäppte några bilder med mobilen.

Kollage från Sävsjö Folktandvård, reception, behandlingsrum, personalrum. Klinikens egna bilder.

Kollage från Sävsjö Folktandvård, personalrum, medarbetare i korridor. Klinikens egna bilder.

Sävsjö är rikt på upplevelser

Sävsjö är en liten stad med naturen precis runt hörnet. Här finns möjligheter till jakt, svampplockning och avslappning. Vi  har Boda Borg för leksugna, ett skyttecenter, äventyrsbad, ridhus, sporthallar och ishall. Granne med kliniken finns en liten skidbacke med lift och värmestuga.

Det finns många fina badsjöar i närheten med fikamöjligheter under sommartid. Komstad Kvarn är ett annat sommaröppet café i gammaldags miljö. I centrum finns Mélins trevliga café. På sommaren kan du sitta på uteserveringen och njuta. Eller varför inte i Sävsjös perennpark. På fredagar är det torgdag och då kan man passa på att titta in i någon av våra små inredningsbutiker.

Vi har ett kulturhus med bowling och bio och som även anordnar en mängd olika föreställningar under hela året. Här sjuder musik från olika genrer och kulturer vid olika musikcaféföreställningar.

Vill du ibland ha ett större utbud av upplevelser är tågförbindelserna goda både norr- och söderut. Till Jönköping, närmaste lite större stad, är det sju mil.

Kontaktperson

  • Anna Abelsson, klinikchef
    0382-467 05
  • Marina Danielsson, klinikkoordinator

Fakta om Sävsjö Folktandvård

Medarbetare

  • 22

Patientstock

  • Cirka 5 300 vuxna.
  • Cirka 2 200 barn.

Mer information

Folktandvårdens webbplats
www.rjl.se/folktandvarden

Uppdaterad: 2015-09-10
Kristin Drabe, Folktandvårdens kansli, Folktandvården