Region Jnkpings ln Region Plus
plus.rjl.se för vårdpersonal, samverkanspartners m.fl.

Jobba på Vetlanda Folktandvård

Här skapar vi framtidens folktandvårdsklinik för Vetlandaborna och för oss som ska jobba där. Trivs och drivs du när det händer saker? Då ska du följa med på vår resa.

Du får vara med och bidra till förändringsarbete och om en total ombyggnad av kliniken. Ombyggnaden ska matcha och underlätta effektiva arbetssätt med patienten i centrum. När allt sedan är klart runt 2017 kommer vi dessutom att ha riktigt fina och fräscha lokaler.

Vi som kan bli dina kamrater i förändringen representerar olika åldrar och kompetenser – lång erfarenhet och färsk kunskap. Vår klinik utför all den moderna tandvård som våra patienter vill ha och behöver. Och nya kollegor får god handledning av oss inom all tandvård.

Så här ser det ut hos oss

Vi tänkte att du ville få ett hum om hur det ser ut på vår klinik (före ombyggnaden förstås) så Susanna Andersson som är klinikkoordinator hos oss knäppte några bilder med mobilen.

Kollage från Vetlanda Folktandvård, medarbetare, väntrum, behandlingsrum. Kliniikens egna bilder.

Vetlanda – shopping, speedway och prisvärda bostäder

Småländska, trevliga Vetlanda erbjuder allt ifrån rikt föreningsliv, shopping, SF Bio, idrottsutövning på hög nivå för den som önskar det eller motionsidrott på några av våra fina gym, närhet till härlig natur till en kväll på speedwaybanan för att heja fram traktens stolthet VMS Elite. Här är också lätt att hitta bostäder till humana priser.

Kontaktperson

  • Henrik Öman, klinikchef
    0383-73 24 05

  • Susanna Andersson, klinikkoordinator
    0383-73 24 24

Fakta om Vetlanda Folktandvård

Medarbetare

  • 27

Patientstock

  • Cirka 8 300 vuxna.
  • Cirka 4 500 barn.

Mer information

Folktandvårdens webbplats
www.rjl.se/folktandvarden

Uppdaterad: 2015-05-18
Kristin Drabe, Folktandvårdens kansli, Folktandvården