Region Jnkpings ln Region Plus
plus.rjl.se för vårdpersonal, samverkanspartners m.fl.

Jobba på Rosenlund Folktandvård

Vi är en av Jönköpings största folktandvårdskliniker och vi har en fantastisk tillgång i våra fräscha, fina lokaler högt upp i Rosenlunds vårdcentrum med underbar utsikt över Vättern och Jönköpings egen riviera. 

Vårdcentrumet rymmer också Odontologiska Institutionen med sin specialistkompetens vilket underlättar kunskapsutbyte och lärande. Dessutom finns Folktandvårdens kansli, vårdcentral och apotek i samma byggnad.

För oss är det viktigt  att ta vara på dessa fina förutsättningar. Alla medarbetare är aktivt engagerade i utvecklingen av vår klinik. Vi fokuserar på en öppen kommunikation och samarbete. Vi växer genom att ge och ta emot feedback och att stötta varandra. Vi får ofta höra att vi har en positiv klinikanda. Kort sagt – vi har roligt på jobbet!

Så här ser det ut hos oss

Vi tänkte att du ville få ett hum om hur det ser ut på vår klinik så Sirkka Juntunen som är klinikkoordinator hos oss knäppte några bilder med mobilen.

 Kollage från Rosenlunds Folktandvård, Folktandvården i Jönköpings län. Klinikens egna bilder.

Jönköping vid vackra vatten

Jönköping är en stad under intensiv utveckling. Läget är spektakulärt och staden flankeras av Vättern, Munskjön och Rocksjön. Här växer ständigt nya restauranger, caféer, butiker och bostadsområden upp. Här finns Högskolan med alla sina studenter, det nya kulturhuset Spira med sitt stora utbud, Kinnarps Arena med vårt hockeylag HV71, rikt föreningsliv, företagande och möjligheter till idrottsutövning på såväl hög som lite lägre nivå.

Jönköping är en geografisk knutpunkt med järnväg och flygplats. Landets tre största städer finns inom en radie av cirka 35 mil.

Kontaktperson

  • Kent Vendelström, klinikchef, områdeschef
    036-32 53 01
  • Sirkka Juntunen, klinikkoordinator
    036-32 53 86

Fakta om Rosenlund Folktandvård

Medarbetare

  • 27

Patienstock

  • Cirka 6 000 vuxna.
  • Cirka 3 000 barn.

Mer information

Folktandvårdens webbplats
www.rjl.se/folktandvarden

Uppdaterad: 2015-03-12
Kristin Drabe, Folktandvårdens kansli, Folktandvården