Region Jnkpings ln Region Plus
plus.rjl.se för vårdpersonal, samverkanspartners m.fl.

Jobba på Norrahammar Folktandvård

På vår klinik ser vi utveckling som en naturlig del av vår verksamhet. Vi tar oss gärna an nya utmaningar genom att vara testklinik för nya program eller arbetssätt. Vi tycker det är roligt med nya medarbetare och elever och har ett gott rykte bland våra studenter.

Hos oss går hjälpsamhet och trivsel hand i hand. Att se en kollega lyckas med det den föresatt sig gynnar hela kliniken. Vi är stolta över att vara den klinik som patienter vänder sig till när de behöver hjälp och vi har mycket god patienttillgång.

Vi hoppas att du vill utveckla kliniken tillsammans med oss. Det vi kan hjälpa dig med är handledning från erfarna kollegor och möjlighet att växa i ditt yrke. Vi hoppas också att du kan delge oss dina färska kunskaper om det senaste inom odontologin. Vi ser fram emot intressanta terapidiskussioner där erfarenhet möter nyfikenhet och nya idéer.

Så här ser det ut hos oss

Vi tänkte att du ville se hur det ser ut på vår klinik så Heléne Stridkvist som är klinikkoordinator hos oss knäppte några bilder med mobilen.

Kollage från Norrahammar Folktandvård, konstnärligt utsmyckad vägg i barnhörna, behandlingsrum, fika. Klinikens egna bilder.

Kollage från Norrahammar Folktandvård, reception, tandtroll på sexårsdag. Klinikens egna bilder.

Norrahammar – expansiv ort i grön dal

Vår klinik ligger utmed Tabergsån i den gröna Tabergsdalen. Norrahammar ligger i södra delen av Jönköping. Stadsdelen expanderar och här byggs mycket nya villor och många nya jobb kommer till i vårt område. Det finns goda kommunikationer hit. Du tar dig enkelt till Jönköpings centrum med buss eller tåg. Det tar cirka 25 minuter. Vill du åka bil tar du E4:an in till stan på 15 minuter.

Gillar du en aktiv fritid kan vi erbjuda dig bra aktivitetsmöjligheter med bad, tennis, ishall, friluftsaktiviteter, jogging/skidspår och golf på nära håll. Hos oss har du också nära till skolor och barnomsorg.

Kontaktperson

 • Agneta Vinge, klinikchef
  036-32 39 60
 • Heléne Stridkvist, klinikkoordinator
  036-32 39 61

   

Fakta om Norrahammar Folktandvård

Medarbetare

 • 19

Patientstock

 • Cirka 4 500 vuxna.
 • Cirka 3 000 barn.

Mer information

Folktandvårdens webbplats
www.rjl.se/folktandvarden

Uppdaterad: 2015-05-18
Kristin Drabe, Folktandvårdens kansli, Folktandvården