Region Jnkpings ln Region Plus
plus.rjl.se för vårdpersonal, samverkanspartners m.fl.

Jobba på Värnamo Folktandvård

Välkommen till en trivsam, prestigelös arbetsgrupp där vi ställer upp för varandra och har högt i tak. Vi har ett brett behandlingspanorama och vår klinik är populär hos patienterna – det är många som vill komma till oss.

Därför behöver vi förstärkning. Om du kommer till oss har du goda chanser till utveckling i tjänsten. Våra erfarna tandläkare bidrar med god handledning och du får ingå i ett team med tandsköterska och tandhygienist. Våra välutrustade lokaler ger dig dessutom möglighet att kunna behandla patienter under lustgas och narkos. Vi erbjuder dig också närhet till specialisttandvård i vår organisation – inte minst genom Odontologiska Institutionen i Jönköpings lokala avdelningar för pedodonti och ortodonti som liksom vår klinik finns inom väggarna på Värnamo sjukhus.  Vi har även gott samarbete med käkkirurgiska kliniken/sjukhustandvården i Jönköping.

Värnamo –  liten stad med stort utbud

I Värnamo hittar du design, natur och äventyr i en spännande blandning. Vad sägs om flera marknadsdagar, värnamokarneval, tjejkvällar, familjelördagar och värnamodagarna som arrangeras under året? Eller om Store mosse nationalpark med sin storslagna natur och vackra vandringsleder? Eller om den långa traditionen Värnamo har  inom konst och design? Här finns till exempel Vandalorum med spännande utställningar och Bruno Mathsson Center, Bruno Mathssons första glashus och föräldrahem där det idag är utställning.

Gillar du att shoppa så ska du ta en tur längs gågatorna Storgatsbacken och Storgatan där butikerna ligger tätt eller titta in i någon av stadens fyra gallerior. Även i de mindre orterna Bor, Rydaholm, Forsheda och Bredaryd finns butiker väl värda ett besök.

Kontaktperson

  • Mikael Trollstad, klinikchef, områdeschef
    036-32 53 01
  • Ragnhild Adamsson, klinikkoordinator
    0370-69 81 37

Fakta om Värnamo Folktandvård

Medarbetare

  • 27

Patientstock

  • Cirka 7 000 vuxna.
  • Cirka 3 500 barn.

Mer information

Folktandvårdens webbplats
www.rjl.se/folktandvarden

Uppdaterad: 2015-05-18
Kristin Drabe, Folktandvårdens kansli, Folktandvården