Region Jnkpings ln Region Plus
plus.rjl.se för vårdpersonal, samverkanspartners m.fl.

Jobba på Råslätt Folktandvård

Välkommen till vår klinik där du har chansen att växa i ditt yrke och bygga upp en bred kompetens tack vare ett brett behandlingspanorama. Vi erbjuder en spännande arbetsdag med varierande behandlingar och möten med människor av olika åldrar, tandvårdserfarenhet och från olika delar av världen.

Alla medarbetare är aktivt engagerade i utvecklingen av vår klinik och vi hoppas att du vill utveckla kliniken tillsammans med oss. Vi tycker det är roligt med nya medarbetare och studenter och kan erbjuda ett riktigt bra introduktionsprogram. Dessutom har våra erfarna kollegor alltid tid för handledning när det behövs.

Viktigt för oss är trivsel, öppen kommunikation, samarbete och flexibilitet i arbetet. Att kunna ge och ta emot feedback samt att stötta varandra är något vi sätter i fokus. Vi har en positiv klinikanda, stark sammanhållning samt ett gott arbetsklimat och skratt hörs ofta ifrån vårt ljusa personalrum. Då och då hittar vi på något roligt efter jobbet.

Så här ser det ut hos oss

Vi tänkte att du ville få ett hum om hur det ser ut på vår klinik så vi knäppte några bilder med mobilen.Kollage från Råslätts Folktandvård, reception, väntrum, Folktandvården i Jönköpings län. Klinikens egna bilder.

 Kollage från Råslätts Folktandvård, personalrum, Folktandvården i Jönköpings län. Klinikens egna bilder.

Råslätt har allt du behöver

Kliniken är centralt belägen på torget på Råslätt. Området har allt man behöver mycket nära – affärscentrum, matställen, vårdcentral, bibliotek, inomhusbad och sporthall. Till centrala Jönköping, det stora shoppingcentrumet A6 och Länssjukhuset Ryhov finns det bra kommunikationer med buss.

Kontaktperson

  • Anna Magnusson, klinikchef
    036-32 97 20
  • Suzana Azizi, klinikkoordinator
    036-32 97 11

Fakta om Råslätt Folktandvård

Medarbetare

  • 17

Patientstock

  • Cirka 3 000 vuxna.
  • Cirka 2 800 barn.

Mer information

Folktandvårdens webbplats
www.rjl.se/folktandvarden

Uppdaterad: 2015-05-18
Kristin Drabe, Folktandvårdens kansli, Folktandvården