Region Jnkpings ln Region Plus
plus.rjl.se för vårdpersonal, samverkanspartners m.fl.

Jobba på Mullsjö Folktandvård

Hos oss hittar du ett härligt gäng. 14 personer som ställer upp för varandra och månar om relationerna med våra patienter.

Vi bjuder på ett brett behandlingspanorama med allt från små barns behov till vuxnas. För att kunna ge våra patienter en så komplett hjälp som möjligt har vi ett barntandvårdsteam och vår ambition är att snart ha ett äldretandvårdsteam. Förutom vanlig allmäntandvård erbjuder vi även behandling under lustgas för den som behöver det.

Att kunna ta emot våra patienter i en ljus och luftig klinik med underbar utsikt över Mullsjön känns som en extra förmån. Vår klinik fick en ansiktslyftning hösten 2013 och vi har nu sex nyrenoverade behandlingsrum med ny utrustning.

Som anställd inom Folktandvården i Region Jönköpings län har du varje år möjlighet att gå interna, och i vissa fall externa, kurser. Du erbjuds även att askultera inom specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen i Jönköping.

Bilder från oss

Vi tänkte att du skulle få se några i vårt härliga gäng så Christina Andersson som är klinikchef hos oss knäppte några bilder med mobilen.

Kollage från Mullsjö Folktandvård, glada medarbetare. Klinikens egna bilder.

Kollage från Mullsjö Folktandvård, glada medarbetare. Klinikens egna bilder.

I Mullsjö finns något för alla

Om du väljer att bo i Mullsjö finner du en mångfald av kultur och kulturella aktiviteter och ett fantastiskt föreningsliv.
I kommunen finns cirka 100 olika föreningar och organisationerer. Du kan ta del av ett rikt friluftsliv med vandringsleder, golfbana, kanotpaddling, skididåkning både utför och på längden eller varför inte ta en tur på en islandshäst. Här finns simhall och gym.

Kommunikationerna till Mullsjö är mycket goda. Att ta dig till Mullsjö från Jönköping eller Falköping tar bara 20 minuter om du väljer tåg, cirka 1,5 timma till Göteborg. Avgångarna är relativt täta. Det går även bussar. I möjligaste mån anpassas arbetstiden till pendlingstiderna.

Kontaktperson

  • Christina Andersson, klinikchef
    0392-143 30
  • Marianne Frölander, klinikkoordinator
    0392-143 30

Fakta om Mullsjö Folktandvård

Medarbetare

  • 14

Patientstock

  • Cirka 3 400 vuxna
  • Cirka 1 700 barn

Mer information

Folktandvårdens webbplats
www.rjl.se/folktandvarden

Uppdaterad: 2015-10-07
Kristin Drabe, Folktandvårdens kansli, Folktandvården