Region Jnkpings ln Utvecklingskraft
plus.rjl.se/utvecklingskraft
2016-05-26 12.05

Välkommen att anmäla dig till Utvecklingskraft 2016!

Nu är det dags att anmäla sig till årets Utvecklingskraft med temat: Bättre liv och välfärd för ALLA!

Under första dagen erbjuder vi bland annat möjligheten till en mer fördjupad kunskap i form av lärandelab inom områden som innovation, e-hälsa, simulering och kompetensanvändning.

Under dag två kommer du att kunna välja mellan ett 50-tal olika förbättringsarbeten från olika delar av Sverige att lyssna till.

Utöver detta kommer du som deltagare, under dagarna även kunna lyssna till bland andra:

Maureen Bisognano, tidigare VD för en av USAs främsta organisationer för kvalitetsutveckling inom hälso- och sjukvård IHI (Institute for Healthcare Improvement) kommer att prata om nytt ledarskap, teamwork och innovationsmodeller för att åstadkomma bättre hälsa och vård.

Agneta Karlsson, statssekreterare hos Gabriel Wikström, minister för folkhälso-, sjukvårds- och idrottsfrågor.

Karin Wahlberg, läkare och författare med ett antal böcker av skilda karaktärer bakom sig; deckare, barnböcker, romaner och nu en självbiografisk bok. I "Cancerland tur & retur" speglar författaren sina olika roller i förhållande till cancer; som patient först och främst, men även läkare och författare.

Gregory Golding, chef för Arbetsförmedlingen i Jönköping berättar om det moderna ledarskapet.

Susanne Rolfner, av regeringen utsedd särskild utredare för att ta fram ett förslag till en nationell kvalitetsplan för äldreomsorgen

Marie Winald Karlström, utbildad musiklärare som nu arbetar som personlig assistent till sonen, Jesper, kommer föreläsa för oss om hur det är att vara modig nog att leva.

Missa inte heller alla fina förbättringsarbeten som presenteras i vår posterutställning som kommer att finnas tillgänglig under båda dagarna.

Sista anmälningsdag är den 17 augusti 2016, även i år erbjuder vi ett boka-tidigt-pris till er som anmäler er innan den 15 juni 2016!

Följ oss även på Twitter! @qulturum och #ukraft

Uppdaterad: 2016-06-20
Rebecka Berger, Qulturum, Verksamhetsnära funktion