Region Jnkpings ln Region Plus
plus.rjl.se för vårdpersonal, samverkanspartners m.fl.
2016-09-08 13.40

Konferens: Hur får vi grundläggande service till alla i Jönköpings län

Plats: Träcentrum i Nässjö. Datum: 8 december 2016 Tid: 9.30-14.30, från klockan 9.00 serveras fika. Lunch och eftermiddagsfika ingår.

Länsstyrelsen i Jönköpings län och Region Jönköpings län välkomnar dig att delta på en konferens där vi diskuterar utmaningar och möjligheter kring service på landsbygden.

Under dagen diskuteras förutsättningar och utmaningar i länet gällande service samt olika stöd som går att söka för att öka serviceutbudet på orten. Den grundläggande service som står i fokus under konferensen är betaltjänster, post, apotek, paketutlämning, drivmedel och dagligvaror.

Är tillgången till bredband och mobiltelefoni tillräcklig för att säkerställa en stabil grundläggande infrastruktur? Är säkerställandet av en stabil grundläggande infrastruktur, exempelvis bredband, lösningen?  

Politiker välkomnas för att tillsammans med invånare i länet diskutera hur vi kan få grundläggande service till alla i Jönköpings län. Dagen kommer bland annat bestå av panelsamtal och workshop tillsammans med politiker inom länet där du kan passa på att ställa frågor och framföra dina synpunkter.

På plats finns också Ulrika Geeraedts, utvecklingsdirektör på Region Jönköpings län samt Lars Sandberg, landsbygdsdirektör på Länsstyrelsen i Jönköpings län.

Plats: Träcentrum i Nässjö.

Datum: 8 december 2016

Tid: 9.30–14.30, från klockan 9.00 serveras fika. Lunch och eftermiddagsfika ingår.

Alla som är intresserade är välkomna.

Anmälan (nytt fönster) .
Sista dag för anmälan är den 25 november 2016.

Uppdaterad: 2016-09-12
Sven-Åke Svensson, Kommunikation ledning