Region Jnkpings ln Esther
plus.rjl.se/esther

Esthers namnsdag firas 31 mars!Esther firades med tårta på många platser.

Det har blivit tradition att fira Esthers namnsdag den 31 mars. På vård- och omsorgsenheter och runt om i samhället, på bibliotek och i kyrkor ordnas aktiviteter, fika och underhållning för seniorer och andra intresserade och medarbetare i vård och omsorg.


Tips på förberedelser inför Esthers namnsdag.

Användbart material vid firandet:

Balansövningar
Namnsdagskort, variant 1
Namnsdagskort, variant 2
Namnsdagskort, variant 3
Affisch för namnsdag A3

 

Så här fira vi Esthers namnsdag 2021!

 

Vetlanda kommun

Esthers namnsdag i Vetlanda kommun kommer självklart  att firas fast i mindre skala och enligt restriktioner för Esthers bästa.

På särskilda boende kommer ESTHERs namnsdag att firas avdelningsvis med femkamp, fin prisutdelning  samt ESTHERs bakelse. En del kommer att ha utomhusaktiviteter, utlottning och underhållning.
I hemtjänsten kommer Esther som har matdistribution att få ESTHERs bakelse och alla Esthrar kommer att bli extra uppvaktade.
Funktionshinder omsorg ordnar olika aktiviteter utifrån Esthers förmåga och god fika. Det kommer att pyntas med ballonger och bli lite festligt.
I hemsjukvården kommer att finnas ett bord med  ESTHERS flagga och broschyrer.

 

Höglandssjukhuset

 

Estherbakelse och "namnsdagskort" till alla inneliggande patienter.

 

Digitalt för alla som kan


Vi välkomnar Esthrar, personal och övriga intresserade som tillsammans vill ta utvecklingen av vården ännu ett steg framåt och identifiera nya förbättringsförslag.
Detta gör vi under trevliga former kring fikabordet hemma 31 mars kl. 13-15. Se gärna efter att du har något gott att fira tillsammans med oss.
Dagens Café bygger på att Esther själv berättar om en aktuell mycket god vårderfarenhet i vårdkedjan.
Syftet är att ha lärandedialoger tillsammans med "Esthrar" om hur vårdkedjan fungerar idag. Vad är viktigt för Esther och vad kan vi lära oss av goda exempel.

 

Bilder från 2021

 

 

 

   

 

 

Kontakt

 

 

Uppdaterad: 2021-08-09
Rolf Bardon, Qulturum, RLK o Verksamhetsnära funktion