Region Jnkpings ln Hälsocafé
plus.rjl.se/halsocafe

Berättelser från besökare

Lyssna gärna till Annmarie då hon läser dikt för oss alla på Hjärtats hus

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej.

Maggie heter jag. Jag vill bara berätta en sak för dig. I går, 20200810, var det på dagen tio år sedan jag fick min sista strålning, efter både operation och cellgiftsbehandling. Tänkte jag skulle firat det på något sätt men glömde bort det. Det känns stort, att jag så här lång tid efteråt har fått vara fri från cancer, inga återfall. Och inte kunde jag väl då ana att jag , så här tio år senare, skulle få vara del i Hjärtats hus där vi tillsammans stöttar och hjälper varandra genom detta som cancer för med sig.

Vill du prata med någon? Eller vill du träffa någon som har varit med om detta? Kolla in här på vår hemsida, här finns flera volontärer att ringa till. Vi vet hur det kan kännas och vara. Tillsammans hjälps vi åt för att må bättre, både under din behandling, efter för att komma tillbaka till ett så normalt liv som möjligt. Men vi finns också för dig som är anhörig, eller för dig som har mist någon.

Välkommen till oss. Nu under rådande covidomständigheter får vi göra vårt bästa och ses på de sätt som fungerar bäst. För dig och för oss.

Var rädd om dig.    

// Med vänliga hälsningar Maggie Målevik

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kontakt

Maggie Målevik
0722-05 08 46
margareta.malevik@rjl.se

Uppdaterad: 2022-02-02
Pär Kaverén, Qulturum, RLK o Verksamhetsnära funktion