Region Jnkpings ln Qulturum
plus.rjl.se/qulturum

Region Jönköpings läns aktivitetskatalog Lärandekalendern är ej tillgänglig

Sidan du har kommit till är för tillfället inte tillgänglig. Systemet Lärandekalendern som innehöll alla Region Jönköpings läns interna och externa aktiviteter togs ur drift den 24 augusti. Orsaken är det arbete som behöver genomföras inför lansering av Region Jönköpings läns nya portal för Lärande- och Kompetens (LoK) som lanseras den 31 augusti.

Ingen anmälan till kurser/aktiviteter eller publicering av nya utbildningar kommer därmed att vara möjlig i Lärandekalendern efter den 24 augusti.

Om du redan nu är anmäld till en utbildning som äger rum efter augusti behöver du inte anmäla dig på nytt när den nya portalen är på plats. All information från det nuvarande systemet överförs till det nya.

Alla kurser och utbildningar som finns i den nuvarande Lärandekalendern flyttas automatiskt över till LoK. Om du är kursledare och har gått ut med information kring din kurs eller utbildning som innehåller länkar till gamla Lärandekalendern, måste dessa uppdateras till nya länkar när LoK har lanserats.

Välkommen tillbaks den 31 augusti när vår nya portal för Lärande- och Kompetens, LoK lanseras.

LoK består av en intern portal för Region Jönköpings läns medarbetare och en extern portal för användare som inte är anställda i Region Jönköpings län. Det är viktigt att se till att du som medarbetare alltid är inloggad som regionanställd för att du ska se dina kurser samt att dina resultat ska loggas i systemet. När du är inloggad i någon av Region Jönköpings läns enheter loggas du automatiskt in rätt på LoK. I nuläget kan vi inte stödja RJL-inlogging via extern enhet. Detta ska ses över under hösten 2020.  

  • Som anställd i Region Jönköpings län når du LoK via Mina System och program på intranätet eller via länken: lok.rjl.se
  • Om externa användare önskar se Region Jönköpings läns publika kurskatalog används adressen: lok.rjl.se/extern
    Kurskatalogen hittar du längst upp till höger på sidan.
    Externa användare måste alltid skapa ett konto för att kunna anmäla sig till de publika kurserna.
    V.g läs manual - ny användare

Kontakt

E-post:

 

Uppdaterad: 2020-09-02
Rebecka Berger, Qulturum, RLK o Verksamhetsnära funktion