Region Jnkpings ln Qulturum
plus.rjl.se/qulturum

Signe Thorfinns stiftelse
– stipendiater hösten 2009

Höstens stipendiater i Signe Thorfinns stiftelse

Från vänster: Jeanette Palm, Peter Gynnerstedt, Monica Gerdin, Cecilia Perfect, Gunilla Madhani, Viktoria Markusson

Torsdagen den 5 november 2009 samlades höstens sex stipendiater i Qulturumhuset för att motta sina stipendier ur Signe Thorfinns stiftelse.

Styrelsens motiveringar

Peter Gynnerstedt, Psykosvården, Länssjukhuset Ryhov som tilldelas stipendium för att delta i en kurs "Early psychoses: A lifetime perspective" som genomförs i Amsterdam hösten 2010.

Monica Gerdin, Medicinkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö har tilldelats stipendium för att delta vid "Svenska Gastodagarna" i Stockholm, maj 2010.

Viktoria Markusson och Jeanette Palm, Onkologiska kliniken, Länssjukhuset Ryhov har tilldelats stipendium för att delta i en konferens som handlar om cancervård. Konferensen genomförs i Atlanda, Georgia, USA, mars 2010.

Cecilia Perfect och Gunilla Madhani, Familjecentralen Nässjö har tilldelats stipendium för att möjliggöra en resa till Tanzania och titta på hur landets vårdkedja kring kvinnohälsovården är uppbyggd. Deras önskan är att få verktyg och fördjupa sin förståelse för att kunna ge bland annat flyktingar det bästa stödet vid kontakter med kvinnohälsovården/kvinnokliniken samt sprida detta till kollegor.

Kontakt

Anna-Karin Jeppsson
Tfn 036-32 12 15

Uppdaterad: 2016-06-09
Rebecka Berger, Qulturum, RLK o Verksamhetsnära funktion