Region Jnkpings ln Qulturum
plus.rjl.se/qulturum

Signe Thorfinns stiftelse
– stipendiater hösten 2011

Fyra av stipendiaterna uppställda på bild

Från vänster: Susanne Maglica, Liselott Sigby, Christina Hermansson och Pamela Rombo Ambrose
Saknas på bild: Margareta Rehn

Torsdagen den 10 november 2011 samlades fyra av höstens fem stipendiater i Qulturumhuset för att motta sina stipendier ur Signe Thorfinns stiftelse.

Styrelsens motiveringar

Susanne Maglica och Liselott Sigby, barnmorskor på kvinnokliniken i Jönköping erhåller ett stipendium på 16.000 kr vardera för en internationell utbildning på 4 månader i Thailand.
Signe Thorfinns önskan var att sjuksköterskor skulle få möjlighet att resa i hela världen. Styrelsen anser det viktigt att kunna bidra med ett stipendium till Susanne och Liselott så de har möjlighet att kunna studera i Thailand.
Med stipendiet följer en uppmaning att delge era kollegor den nya kunskap ni erhåller.

Christina Hermansson sjuksköterska på anestesi/operation i Eksjö erhåller ett stipendium på 15.000 kr för att delta i en världskongress för narkossjuksköterskor i Slovenien.
Signe Thorfinns önskan var att sjuksköterskor skulle få möjlighet att resa i hela världen så styrelsen anser det viktigt att kunna bidra med ett stipendium till denna kongress.
Med stipendiet följer en uppmaning att delge dina kollegor den nya kunskap du erhåller.

Margareta Rehn sjuksköterska på BVC/Familjecentralen i Tranås erhåller ett stipendium på 10.500 kr för att resa till Etiopien för att hospitera.
Signe Thorfinns önskan var att sjuksköterskor skulle få möjlighet att resa i hela världen så styrelsen anser det viktigt att kunna bidra med ett stipendium till denna resa som ger Margareta möjlighet att hospitera i ett annat land.
Med stipendiet följer en uppmaning att delge dina kollegor den nya kunskap du erhåller.

Pamela Rombo Ambrose sjuksköterska på Mossle rehab dagsjukvård i Värnamo, erhåller ett stipendium på 11.400 kr för att fullfölja en utbildning i Taktil massage, steg 2 och 3.
Signe Thorfinns önskan var att sjuksköterskor skulle få möjlighet utvecklas inom sina områden både i Sverige och andra länder. Styrelsen anser det viktigt att kunna bidra med ett stipendium till denna utbildning.
Med stipendiet följer en uppmaning att delge dina kollegor den nya kunskap du erhåller.

 

Kontakt

Anna-Karin Jeppsson
Tfn 036-32 12 15

Uppdaterad: 2016-06-09
Rebecka Berger, Qulturum, RLK o Verksamhetsnära funktion