Region Jnkpings ln Esther
plus.rjl.se/esther

Esther strategidag 2013

Dokumentation från Esther strategidag 17 oktober 

Esther-pärlor 2013

Samka Sumic, Vetlanda kommun

Motivering:
Trots stor arbetsbelastning och flytt av arbetsplats har Samka drivit förbättringsarbete och åstadkommit bra resultat för Esther. Hon är en glad, positiv och drivande person som inspirerar andra omkring henne. Samka tänker "Esther" i alla lägen och hur resurserna kan nyttjas på bästa sätt utifrån Esthers behov och önskemål. Samka är en självklar Estherpärla!

Conny Israelsson, Tranås kommun

Motivering:
För 2 år sedan visste Conny inget om Esther. Idag är han en framstående drivande figur i nätverket. Han har många talanger och vågar utmana sig själv och andra på ett ödmjukt sätt. Han offrar med ett leende fritiden för Esthers bästa. Han tillför ny teknik och kreativt tänkande i nätverket. En sann tillgång för Esther.

Gunilla Lindberg, medicin D Eksjö

Motivering:
Gunilla har alltid kundfokus och tänker på patienten och de anhöriga i första hand. Hon uppmuntrar och inspirerar medarbetare att alltid utgå från Esther. Är en eldsjäl i flera sammanhang och försöker alltid se ett större sammanhang än endast den egna enheten.

Greta Krieg, senior Vetlanda

Motivering:
Som Senior i Esther nätverk delar Greta, på ett fascinerande sätt, med sig av sin livserfarenhet, både från sina yrkesaktiva år och som senior. Greta lämnar såväl ros som ris till vården och är bland annat aktiv på Esther caféer. En mycket värdefull person i Esthersammanhang.

Samordnare

Nicoline Vackerberg

Tidigare strategidagar

2012
2011
2010
2009
2008

Uppdaterad: 2016-04-07
Nicoline Vackerberg, Qulturum, RLK o Verksamhetsnära funktion