Region Jnkpings ln Esther
plus.rjl.se/esther

Bollplank

Bollplanket är patient/brukarrepresentanter eller anhöriga som hjälper ESTHER förbättringscoacher på deras väg till examen. De delar med sig av sina erfarenheter av vården samt ser till att fokus hamnar på Esther.

 

Johan Thureson

Jag är själv en Esther och mina "intensiva" kontakter med vården började augusti 2013 efter en svår trafikolycka.
Hade tidigare eget företag och var där delaktig på alla poster inom företaget. Jag tycker att helheten för familj och anhörig är viktig och är samtidigt allergisk mot "någon annan", "någon annans ansvar" m.m.

 

Inger Norrlin

För 30 år sedan fick jag min diagnos Reumatoid artrit, eller kronisk ledgångsreumatism. Har lärt mig leva med sjukdomen och hoppas kunna dela med mig av min resa.
Är positiv och ser möjligheter. Har lärt mig att göra det bästa av den situation som råder för tillfället. Att använda de hjälpmedel som finns för att kunna klara mig själv och må bra!

 


Marianne Zetterqvist - deltar inte i programmet 2018/2019

Pensionär. 40 år inom landstinget. Arbetat med utrednings-, utvecklings- och kvalitetsfrågor. Involverad i ”Esther” sedan start. Delaktig i anhörigvård.
 

 

 


Marie Winald Karlström - deltar inte under programmet 2018/2019

Alias Modiga Mia. Mamma till Jesper som har Downs syndrom samt ett komplicerat hjärtfel. Föreläsare, sångerska, författare m.m. Brinner för bemötandefrågor.
 

 

 


Henrik Ånfors

Patient med flera kroniska diagnoser och med mångårig erfarenhet av vården. 
Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet i utvecklingen. 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktperson

Karin Thorén
utvecklingssekreterare, Qulturum

Uppdaterad: 2019-01-15
Karin Börrisson, Qulturum, RLK o Verksamhetsnära funktion