Region Jnkpings ln Qulturum
plus.rjl.se/qulturum
2020-05-19 23.14

Utvecklingskraft ställer om!

Sveriges största mötesplats med fokus på förbättringsarbeten inom hälso- och sjukvård, omsorg samt tandvård flyttar helt till webben.

Flera bildskärmar som symbol för sändning.
Utvecklingskraft sänder live!

Under rådande pandemi väljer vi att inte ställa in, utan gör om Utvecklingskraft till digital, sänder live och öppnar upp för alla att delta. Den 26-27 maj kommer du, via Utvecklingskrafts webb, kunna ta del av både inspirerande ledare, fantastiska människor som delar sin berättelse och över 40 förbättringsarbeten i seminarieform. Vi stärker nätverkande och reflektion genom att varva inspelade inslag med digitala workshops, live-samtal och diskussioner i olika chattforum.

Tillgängligt både live och i efterhand

Förutom att sändas live via webben kommer merparten av allt innehåll under dagarna också att spelas in och finnas tillgängligt i efterhand för dig, alldeles gratis. Det går alltså både att ta del av lärande, inspiration och reflektion den 26-27 maj, men även när det passar dig bäst.

Via Utvecklingskraft.com kommer du att möta:

  • inspirerande ledare, med strategiska uppdrag för hälso- och sjukvårdens utveckling bland andra Anna Nergårdh, särskild utredare, Regeringskansliet, Emma Spak, sektionschef, Sveriges Kommuner och Regioner och Lisbeth Löpare Johansson, samordnare för Nära vård, Sveriges Kommuner och Regioner.
  • fantastiska personer, som delar sina egna berättelser om när tillvaron rämnar och lärandet i detta, bland andra Linus Thörnblad, föreläsare och inspiratör, Fd höjdhoppare och Karl Martindahl, föreläsare och artist, som båda pratar om psykisk ohälsa.
  • engagerade medarbetare, som visar sina verksamhetsnära förbättringar. Precis som tidigare är tanken med Utvecklingskraft att deltagarna ska dela med sig och inspireras av förbättringsarbeten som utförts inom berörda organisationer.

...och mycket, mycket mer finns att hitta i programmet.

Mer information och detaljerat program

Uppdaterad: 2020-05-19
Rebecka Berger, Qulturum, RLK o Verksamhetsnära funktion